Pythagoras numerológiája
Haladó 2. kurzus

6 részes oktatóvideó

„Hogyan legyek boldog a párkapcsolatomban?”


20.000 Ft

A Haladó 2. kurzust azoknak ajánlom, akik a 17 részes alapkurzus és az arra épülő 3 részes haladó kurzus segítségével megtanulták a számok alapjelentését, és szeretnének tovább utazni a számok birodalmában.

A Haladó 2. kurzus a legősibb kérdést járja körül a számok segítségével: hogyan lehet az ember boldog a párkapcsolatában, milyen lehetőségei vannak egy egyénnek, hogy a legteljesebb energiával kapcsolódjon egy másik emberhez? A párkeresőknek mire érdemes figyelniük, hogy szerető párra találjanak?

A hat oktatóvideóban megtanítom a mátrix-szinasztria módszertanát, vagyis hogy lehet két ember mátrixát „összecsúsztatni”, és egy szupermátrixból a kapcsolat lehetőségeire rátekinteni.

Kiderül az is, a számpiramisok és a személyek évek összege milyen kapcsolati dinamikákra világít rá, és hogyan lehet megtudni: két ember között milyen események várhatóak, akár évekre lebontva.

Bemutatom az egyén számok szerinti párválasztási motivációit, rávilágítva arra, hogy magas és alacsony rezgésben hogyan változik meg a párok egymáshoz való viszonya.

Erre a részre építve 2023. második felében

Viszlay Anita:„KI ILLIK HOZZÁM?- Szerelem a számokban”

című könyvet tervezzük kiadni.

Számos fontos kérdést járok körbe a numerológia segítségével a Haladó 2. kurzuson, mint például:

  • Mi jelöli a számokban, hogy jó lesz – e a kapcsolat?
  • Mi mutatja a gyermekáldást egy kapcsolatban?
  • Mi mutatja, hogy egy elszakadt kapcsolat újraindul?
  • Az „ikerláng” kapcsolódást mutatják-e a számok?
  • Megismerkedtem valakivel, – pedig van társam-, akit szeretek. Az új kapcsolat nagyon felkavar. Ez csak próbatétel?
  • Régóta nincs párkapcsolatom, pedig szeretnék. Mit rontok el? Vagy a számok szerint nekem nincs is párkapcsolat az életemben?
  • Honnan lehet tudni, hogy meddig tart egy kapcsolat?
  • Ki ragaszkodik jobban a másikhoz egy kapcsolatban? Ezt mutatják-e a számok?
  • Tudom, hogy ki kellene lépnem egy kapcsolatból, mert nem érzem jól magam, de mégsem tudom rászánni magam. Mit tegyek?
  • Honnan lehet tudni, hogy meddig tart egy kapcsolat?

Szeretettel várlak „a szerelmes számok” birodalmában:

Viszlay Anita

Viszlay Anita: Pythagoras numerológája – Haladó 2. kurzus, 6 részes oktatóvideó
megvásárlása és használatának feltételei:

A 6 részes oktató-videó megvásárlása a rendelés leadását és az oktatócsomag árának utalását jelenti, amiről a vásárló számlát kap és a terméket. A termék egy e-mail-ben történő jelszó küldését jelenti a vásárló részére, amivel hozzáférést kap a videók lejátszásához. Ez az e-mail a SPAM könyvtárba is kerülhet, ezért kérem, ott is nézze meg.

A kapott kódsort (jelszó) ki kell másolni, és bemásolni a jelszót kérő oldalon. A videók megnézésére tesztelt és ajánlott internetes böngészők: Microsoft Edge és Google Chrome aktuálisan frissített verziói.

A videó-csomag Viszlay Anita saját szellemi terméke, ami a szerzői jog védelme alatt áll, így a videók nem rögzíthetőek, nem tölthetők le, nem sokszorosíthatók, nem másolhatók, nem lehet továbbküldeni, internetes vagy bármilyen más mediális csatornán nem lehet megosztani vagy közölni sem részben, sem egészben. A szerző beleegyezése nélkül a videók nem használhatók előadásokon, oktatási vagy ismeretterjesztési céllal, valamint írásos vagy hanganyag formában sem közölhetőek.

A vásárló kizárólagos jelszófelhasználást kap, így a jelszót továbbadni, megosztani, nyilvánossá tenni, mások számára a jelszó által belépést biztosítani a videókhoz szerzői jogot sért, így jogi következményekkel jár.