Olvasói levelek

A KEGYELEM ZÖLD KÖNYVE

„…Csodás az új könyved! Igazi megnyugvás és megbékélés olvasni. Köszönöm!”

B. E.

Viszlay Anita

„…Drága Anita,  kimondhatatlan,  leírhatatlan,  szavakba nem is tudom önteni,hogy micsoda csoda nekem a könyved. Nem tudok eléggé hàlàs lenni neked,hogy megírtad …A könyved àltal vagy segítségével bennem lezàrult egy korszakom. Nem a mondatok a leglênyegesebbek,  amik elhangzanak, hanem ami mögötte van…Ezt eddigi èletemben most tapasztalom először,  új a megtapasztalàs . Azt gondolom, hogy ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasni—…”

Hálával: R.J.

Viszlay Anita

„…gyerekkorom óta kutatom „ki” is vagyok valójában. Rengeteg módszer után a számmisztika adott választ a kérdéseimre.  Azóta a tapasztalásaimat a „Kegyelem zöld könyvében” leírtakhoz tudnám hasonlítani, persze nem tudtam, miről fog szólni a könyv, ezért nagy megdöbbenés volt az olvasása közben : „igen ezt is értem/èrzem/èlem”. Nagyon köszönöm!…”

B. F.

Viszlay Anita

„…Imádom, hogy ezeket a gondolatokat megfogalmaztad, és papírra vetetted ! Hogy ezt lehoztad ide, a fizikai világba, a beszűkült emberi tudat számára szavakba öntve !Csodálatos a SPIRITUALITÁS megfogalmazása, ahogy azt szavakba öntötted ! …”

N. R.

Viszlay Anita

„…Mindig olyan csodálatos, megnyugtató és bölcs,  amit mondasz. Sok erőt merítek belőle. „A kegyelem zöld könyvéről” már nem is beszélve. Az egy csoda! Köszönöm! …”

B. E

Viszlay Anita

„…Mielőtt elkezdtem volna olvasni  A KEGYELEM ZÖLD KÖNYVÉT”, megáldottam, hogy hozza el a legnagyobb felismerést számomra. Majd a 27. oldalon „Csend van, és legfőképpen igazság.” -mondatnál, mint egy villámcsapás beugrott, hogy egyféleképpen mégis kiszállhatunk a mátrixból, és csak rajtunk múlik, mennyire erős a hálánk mindenért! A HÁLA EREJE a kulcs. Nagyon fontosnak éreztem, hogy megírjam, mert nekem, ahogy most végig gondoltam, végtelenül sokat segített, és még segít. Mert mostantól mindig, mindenben erre szeretnék fókuszálni. Csodálatosan szép életet kívánok Neked és Mindannyiunknak! …”

T. Sz. B.

Viszlay Anita

„…Nagy hatással van rám  ” A Kegyelem zöld könyve  ” !!!   A Tizenegy titok után már nagyon vártam a megjelenését…amint hallottam róla, hogy megjelent azonnal megvettem . Sok-sok mondatod és gondolatsorod  a könyvben nagyon megszólított. Sok dolgot kimondasz helyettem ezekben a sorokban. Elolvasás után nem került s könyvespolcra / ugyanúgy mint az előző sem/ , kezem ügyében van , naponként bele-beleolvasok. Hálás köszönet értük, jó egészséget kívánok, Isten áldjon!…”

B. Z. , Szlovákia

Viszlay Anita

„…Csodálatos könyv, hálásan köszönöm minden sorát!…”

M.M .

Viszlay Anita

„…Öröm olvasni ezt a könyvet!…”

B.Sz .T.

Viszlay Anita

„…Kedves Anita! Köszönöm, hogy elolvashattam a legújabb könyvét,ami persze nem véletlenül talált rám. Minden sora esszencia, ami visszacsatolás nekem is több esetben. Mer értem, mert élem,tapasztalom. Köszönöm!. …’

J. K. K.

Viszlay Anita

„…Megkérdeztem egy ismerősömet, milyen volt a „Kegyelem zöld könyve”. És ezt válaszolta: –Életem legjobb könyve—… Azonnal elkezdtem olvasni, és nagyon tetszik….”

Köszönöm. T.G.

Viszlay Anita

„…Most kezdtem el olvasni a könyvedet is,  és úgy érzem, hogy a tanításod pont jókor lépett be az életembe. Amikor a videóidat megnèzem, akkor is olyan bölcsességet és szeretetet árasztasz magadból, hogy egyből sokkal jobb lesz a kedvem … , és  a jövőmet, a fejlődèsemet is pozitívabban látom. Nagy hatással vagy  rám! …”

H. B.