Hallgatói levelek

„…Nagyon kíváncsian figyelem, mit hoz az a tanfolyam. Egyelőre azt látom, hogy nagyon következetesen vezetnek engem oda, hogy megszabaduljak az engem nem szolgáló dolgoktól, tévképzetektől. Ez egy kicsit fájdalmas, de ugyanakkor hálás vagyok ezért, mert ez vezet el a valódi önmagamhoz. A felismerés feledteti vagy inkább könnyebbé, világossá, érthetővé teszi az addigi szenvedés. Ha te nem vagy, nem jutok el ide. Egyelőre rajtad kívül nem találtam tanítót, akivel így rezonálok, aki úgy emel, ahogy te. Úgyhogy nagyon hálás vagyok, várom az új könyved megjelenését, és ha elfogadod, tiszta szívből úgy érzem, hogy szeretlek. (Te biztosan nem érted félre). És talán ha más személy iránt képes vagyok ilyet érezni, talán jó úton vagyok afelé hogy éljem a szeretet önmagam és mindenki iránt.
Szóval mindent köszönök, szép napot! … „

G. E.
Viszlay Anita

„…Nemrég megérkezett a belépő kód a numerológia videókhoz. Nagyon
nagy élmény újra nézni, hallgatni ezeket a tanításokat. Ez a legszebb karácsonyi ajándékom idén. Szívből köszönöm Neked
ezt a tudást, bölcsességet…”

B. E.
Viszlay Anita

„…Kedves Anita, megkaptam a jelszót es bar nem akarom zavarni, egy rövid visszajelzést írnek is rögtön.
22-es vagyok, es nem bírtam ki, hogy az elejéről kezdjem, bele kellett néznem a rólam szóló videóba. Nem sokat néztem meg belőle, de mintha lámpa gyulladt volna ki a fejemben. Fél óra alatt annyi régóta foglalkoztató érzésre, kérdésre kaptam választ, hogy csak kapkodom a fejem. Fantasztikus!
Köszönöm szépen!!…”

F. T.
Viszlay Anita

„…Tanulom a numerológiádat, naponta hallgatlak és imádom, ahogy oktatsz. Üdvözlettel nagy szeretettel!…”

E. Zs.
Viszlay Anita

„…Nagyon tetszett az első rész, én már tanultam számmisztikát, de  nem nagyon maradt meg bennem az infó az egyes számokról, viszont amiket te az egyesről mondtál, az csúcs szuper volt, ez biztosan megmarad bennem.Nagyon jól tudsz előadni, tanítani, …tényleg ott ragad az ember a videó előtt, és issza a szavaidat, úgyhogy meglesz a szórakozásom az ünnepek alatt….”

S. Gy.