Olvasói levelek

A TIZENEGY TITOK Sorsiránytű

“…nem tudom leírni az állapotot, amihez most hozzásegít a könyved. Végre felismertem, mi miért és hogyan van az életemben, és mi a helyes reakció.
Mielőtt olvasni kezdtem a könyved, kint ültem egy domb tetején sírva, segítséget kérve a megértéshez és folytatáshoz.
Aznap este meg is érkezett a segítség a Te könyved által.
Újra képes vagyok a szeretet létállapotában lenni és nagyon hálás vagyok minden segítőmnek, köztük vagy Te is…”

D.L.

“…nagyon örülök a könyvnek! Magamra ismerek, tényleg olyan vagyok mint amit leírtál. Kedves lélekemelő írás, olyan mint Anita. Sírok és egyben megnyugszom… Köszönök mindent! …”

R.

„…Annyira nagyszerű ez a könyv!!!
Igazi iránytű.
Ez hiányzott mindig.
Végre összefoglal mindent, ami a lényeg. És segít egy sokkal magasabb nézőpontból látni Önmagunk és környezetünk.
Hála ezért a könyvért.
Mindenki meg fogja találni benne a Rá vonatkozó részt.
Nagyon köszönöm. …”

D.L.

„…A múlt héten Budapestről utaztam el Egerbe, hogy minél hamarabb kiolvashassam a könyvet! Rendkívül értékes alkotás, új megvilágításba helyezve életünk értelmét. Hálásan köszönöm ezeket a fényes, magas rezgéseket, amivel folyamatosan emelsz minket. Áldás rád a “közvetítésekért”!”

K.Gy.

„…Most értem a könyv végére. Köszönöm, hogy megírtad, lélekemelő volt! …”

Z.B.

„…Tegnap megkaptam a könyvet. Nagy hatással van rám…, sok felismerés, megértés született bennem, pedig a könyv felénél ha tartok…”

O.E.

„…A születésnapomra kaptam meg a könyvedet dedikálva, és ahogy olvasom, folyton ez a mese jutott az eszembe, ahogy kibontakozik a könyvedben. Már alig varom a következő könyvedet is….”

T. Sz. / youtube : A kis lélek és a NAP/

„…Alig tudom letenni a könyvet! Nagyon élvezem olvasni. Olyan dolgokra kaptam- kapok választ belőle, amit eddig nem találtam máshol. Gratulálok hozzá!…”

K.G.

„…Kivételes képességgel tudsz hatni, a személyeddel is, ezt már sokan ismerjük, de az írásaiddal is!!.. most már a könyveddel ezt haza is vihetjük!Szeretettel ölellek! Olvassátok sokan!!…”

Sz.I.

„ Anita! Hálás köszönet a könyvedért!!! November 7-én kaptam kézhez …Most vagyok az utolsó fejezetnél, aláhúzom a fontosabb gondolatokat….többször visszaolvasok részleteket belőle….aztán újból aláhúzok újabb gondolatokat….nagyon-nagyon inspirál…megkockáztatom a kijelentést: ha csak 1 db könyvet vihetnék magammal valahová , -a Tizenegy titok lenne az ! Üdvözöllek!!!”

B. Z. Szlovákiábol

„…Nem tudom szavakkal leírni a hálát, ami a lelkemet járja át… s tudom, ez minden nagy élményünkkel így van: szavakkal ki nem fejezhetőek. A 2. fejezetet olvastam el (amit kezdésnek ajánlottál); sírtam. Mintha nekem írtad volna… rólam. „

N.B.

„…az Önnel készült beszélgetés után nagy érdeklődéssel vettem kézbe a könyvet, és el is olvastam a nekem ajánlott fejezetet. Nagyon illik a helyzetemre. Köszönöm a felismeréseket, amiket a könyvből kaptam és még egyszer gratulálok!…”

N. G. T.

„…Csodálattal hallgattam végig a könyvismertetőjét. Szívből gratulálok, a századunk lexikonja… Gyönyörűséges!…”

K.E.

„…Kedves Anita! 11. Fejezetnél tartok. Most én sem találok rá szavakat nagyon. Köszönök mindent, amit megosztottál. Pocika nagyon meghatott. Keresem a szavakat…. nem akarok frázisokat írni, csak annyit, hogy NAGYON KÖSZÖNÖM …”

R.I.

„…elolvastam a könyved és fantasztikusnak találom! Könnyek közt realizáltam, hogy mennyire fantasztikusan leírtad azt, ahogy az ember érez és gondol…egóval és nélküle…😍
Nagyon köszönöm! Többször el kell szerintem olvasni, hogy tényleg alkalmazni is lehessen, hogy megeméssze a szív és az elme… „

S.B.

„… a könyv olvasása meditatív állapotba visz, tisztulnak a gondolatok. Olyan, akár egy meditáció…Nem feltétlenül igaz minden, hiszen ezek az író felismerései és gondolatai, de ezek a szavak elvihetnek a saját igazságomhoz ….köszönöm…”

B.B.

„…Köszönöm, hogy megírtad a “Tizenegy titok” című könyvet és így sok-sok embernek tudsz segíteni az ismeretszerzésben, felébredésben, és sok dolog felismerésében. Persze ez nagyon tudatfüggő, hogy ki, mikor és mi által tud előre lépni, dolgokat felismerni, tudatába integrálni…. Ez a könyv, végtelenül “mély”. Ez talán az, amit annyira szeretek benne. Talán ezzel a jelzővel tudom a leginkább leírni a könyv elolvasása által megszerzett ismeretet, amire egyébként úgy tűnik, épp ideje volt rátalálni. …”

N.R.

„… Gratulálok A tizenegy titok című könyvedhez, aminek olvasása közben rengeteg AHA élmény, megvilágosodás, felismerés ért, a tanulandó területekre pedig más oldalról közelítek ezek után…Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy az elmúlt tíz év során olvasott könyvek közül az egyik, ami a legnagyobb hatással volt rám… Ez a kötet olyan volt számomra, mintha összegyúrták volna az eddig olvasottakból mindazt a tiszta tudást, amit mindenkinek ismernie kellene. Az volt az érzésem, hogy egész eddigi életemben elég lett volna ezt az egy könyvet elolvasnom….Köszönöm, hogy megismerhettem a tartalmát!…”

T.E.