Pythagoras numerológiája
Haladó 3. kurzus

4 részes oktatóvideó
27-28-29-30. rész

16.000 Ft

Viszlay Anita

A HALADÓ 3. KURZUST elsősorban azoknak ajánlom , akik a Pythagoras Numerológiája kezdő / 17 részes/, a Haladó /3 részes/ és a Haladó 2. / 6 részes / kurzusokat meghallgatták. De azoknak is követhető és érthető lesz, akik még soha nem tanultak számmisztikát, mert úgy állítottam össze a Haladó 3. kurzus oktatóvideóit, hogy a teljesen kezdők is ki tudják számolni soruk számait a videók alapján, és megértsék sorsuk alakulását.

PYTHAGORAS NUMEROLÓGIÁJA - HALADÓ 3. KURZUS- 4 részes oktatóvideó

A Haladó 3. kurzus négy oktatóvideójában a SORS útjának számait és az egyéni SORS fő számának jelentését tanuljuk meg, amivel mindenki képes beazonosítani, milyen SORSFELADATTAL érkezett, és annak melyik szintjét éli.

Szó lesz arról is, vajon determinált-e a SORS minden lépése, vagy van az egyénnek szabad akarata megváltoztatni sorsát.

Arról is beszélek, hogy mitől függ az, hogy valaki alacsony vagy magas tudatossággal éli meg sorsát, és ez vajon hat – e a körülötte kibontakozó eseményekre?

A kurzus első videója a KÉRDÉSEK-VÁLASZOK címet kapta, amelyben olyan kérdésekre válaszolok, amiket a hallgatóktól és az olvasóktól kaptam.


A KÉRDÉSEK-VÁLASZOK részben ilyen kérdéseket boncolgatunk egyebek mellett:

  1. Ikerlángok kapcsolódása
  2. Vallások és spirituális szemléletmód
  3. Magas és alacsony tudatszint..stb.

Az oktató-videó egyik fejezetében a MESTERSORSOKAT mutatom be, hiszen rengeteg ember született „MESTERSZÁMBAN”, így fontos és érdemes tudni, mit rejteget a mesterenergia egy ember életében.

SZERETETTEL VÁRLAK A KÖZÖS SZELLEMI UTAZÁSRA:
Viszlay Anita

Pythagoras numerológája – Haladó 2. kurzus,
6 részes oktatóvideó
megvásárlása és használatának feltételei:

A 6 részes oktató-videó megvásárlása a rendelés leadását és az oktatócsomag árának utalását jelenti, amiről a vásárló számlát kap és a terméket. A termék egy e-mail-ben történő jelszó küldését jelenti a vásárló részére, amivel hozzáférést kap a videók lejátszásához. Ez az e-mail a SPAM könyvtárba is kerülhet, ezért kérem, ott is nézze meg.

A kapott kódsort (jelszó) ki kell másolni, és bemásolni a jelszót kérő oldalon. A videók megnézésére tesztelt és ajánlott internetes böngészők: Microsoft Edge és Google Chrome aktuálisan frissített verziói.

A videó-csomag Viszlay Anita saját szellemi terméke, ami a szerzői jog védelme alatt áll, így a videók nem rögzíthetőek, nem tölthetők le, nem sokszorosíthatók, nem másolhatók, nem lehet továbbküldeni, internetes vagy bármilyen más mediális csatornán nem lehet megosztani vagy közölni sem részben, sem egészben. A szerző beleegyezése nélkül a videók nem használhatók előadásokon, oktatási vagy ismeretterjesztési céllal, valamint írásos vagy hanganyag formában sem közölhetőek.

A vásárló kizárólagos jelszófelhasználást kap, így a jelszót továbbadni, megosztani, nyilvánossá tenni, mások számára a jelszó által belépést biztosítani a videókhoz szerzői jogot sért, így jogi következményekkel jár.