Pythagoras numerológiája – Haladó kurzus

3 részes oktatóvideó

18-19-20. rész

12 000 Ft

A „PYTHAGORAS NUMEROLÓGIÁJA HALADÓ KURZUS”-t azoknak ajánlom, akik a „Pythagoras numerológiája 17 részes alapkurzust”meghallgatták, és szeretnének elmélyedni a számmisztika rejtelmeiben.

A három részes kurzus első részében a hallgatók által leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolok, mint pl.:

  • Végtelen lehetőség van-e az anyagi teremtésben?
  • Befolyásolja – e a karakter a sorsszám/a sors/ kibontását?
  • Miért nem ismerek magamra a karakterszámomban?
  • Piros-e a piramisszoba és a személyes év?
  • Pozitív és negatív tartományos emberek közötti kapcsolat lehet-e?
  • Miért a 42. életév a sorsváltás éve?
  • Nincs 6 vagy 2 a sorsközösségben egy házasságban, mégis született közös gyermek, ez hogyan lehetséges?
  • A 6-9-6 vagy 2-6-9 erős kapcsolódások a sorsközösségben elronthatóak-e?
  • A 3, 5, 7, 1, 8 számok jelentése a sorsközösségben. Ezekből lehetnek – e jó kapcsolatok?
  • Betelhet – e a mátrix? Ez mit jelent?

Az oktatóvideó második és harmadik részében Pythagoras síkjairól beszélek. Ezekben a részekben azt tanítom meg, hogyan lehet az eddig megismert módszereken túl további lehetőségeket, potenciálokat, rejtett energiákat találni egy egyén képletében, amik tovább árnyalják a karaktert.

Szó lesz a pl. a tisztánlátás energetikájáról, az indigó felnőttekről, a kristálygyerekekről, és arról, mi mutatja a képletben, ha valaki különleges képességekkel születik.

Beszélek arról, mi mutatja meg az egyén karmáját egy képletben, így felkészültebb lehet a fizikai részünk is arra, ami mindenképpen feladatként jelenik meg az életünkben.

Szeretettel várlak erre a különleges utazásra:

Viszlay Anita

Viszlay Anita: Pythagoras numerológája – Haladó kurzus, 3 részes oktató-videó
megvásárlása és használatának feltételei:

A 3 részes oktató-videó megvásárlása a rendelés leadását és az oktatócsomag árának utalását jelenti, amiről a vásárló számlát kap és a terméket. A termék egy e-mail-ben történő jelszó küldését jelenti a vásárló részére, amivel hozzáférést kap a videók lejátszásához. Ez az e-mail a SPAM könyvtárba is kerülhet, ezért kérem, ott is nézze meg.

A kapott kódsort (jelszó) ki kell másolni, és bemásolni a jelszót kérő oldalon. A videók megnézésére tesztelt és ajánlott internetes böngészők: Microsoft Edge és Google Chrome aktuálisan frissített verziói.

A videó-csomag Viszlay Anita saját szellemi terméke, ami a szerzői jog védelme alatt áll, így a videók nem rögzíthetőek, nem tölthetők le, nem sokszorosíthatók, nem másolhatók, nem lehet továbbküldeni, internetes vagy bármilyen más mediális csatornán nem lehet megosztani vagy közölni sem részben, sem egészben. A szerző beleegyezése nélkül a videók nem használhatók előadásokon, oktatási vagy ismeretterjesztési céllal, valamint írásos vagy hanganyag formában sem közölhetőek.

A vásárló kizárólagos jelszófelhasználást kap, így a jelszót továbbadni, megosztani, nyilvánossá tenni, mások számára a jelszó által belépést biztosítani a videókhoz szerzői jogot sért, így jogi következményekkel jár.