Pythagoras numerológiája

17 részes oktatóvideó

44 000 Ft

Közel másfél évtizede oktatom a számok titkait, kurzusaimon itthon és külföldön több százan vettek már részt és alkalmazzák sikeresen Pythagoras holisztikus önismereti és sorselemző rendszerét.

A Pythagoras numerológiája 17 részes oktatóvideóban a pythagorasi számmisztika teljes rendszerét tanítom meg az alapoktól a teljes sorselemzésig. Az oktatócsomag 17 különálló, de sorrendben egymásra épülő szemináriumból áll, melyek átlagosan 50-60 percesek, így akár napi egy óra ráfordítással, közel két hét alatt egy olyan ősi, szellemi tudás birtokába jut a hallgató, hogy képes lesz saját maga és mások életét, lehetőségeit, jövőbeli irányait könnyen feltárni, és megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyekre bármilyen holisztikus rendszer ismerete nélkül csak évek alatt tárnánk csak fel a válaszokat.

Az oktatócsomaghoz semmilyen számmisztikai vagy ezoterikus alapismeret nem szükséges, hiszen teljesen az alapoktól kezdem a számok jelentésének tanítását és jutok el a numeroszkópig, vagyis a személyiség és – sorselemzésig. A videókban példákat mutatok, mátrixokat, képleteket rajzolok, amiket otthon könnyedén, egyedül követhet a néző, és mivel egy hallhatói csoportnak tanítom a rendszert, úgy érezheti magát a videó nézője, mintha ő maga is része lenne az élő oktatásnak.

Miben más a kurzusom a hagyományos számmisztikához képest?

A 17 részes oktatócsomagban mindent megtanítok, ami a pythagorasi számmisztikai rendszerbe tartozik. Amiben mégis más: egyrészt  sokszor támaszkodom  a  2020 – ban megjelent  „A TIZENEGY-TITOK –Sorsiránytű című könyvemre, ami a számok még szélesebb tudati jelentésével foglalkozik, mint más számmisztika könyvek,  másrészt nemcsak a személyek elemzésének módszertanát és a sorselemzést tanítom meg, hanem a számokhoz tartozó szellemi törvényekről is beszélek, amiknek az ismerete és használata maga a FEJLŐDÉS , az élet „ jó” megélésének az alapja.

Mit tanulunk a 17 részes oktatóvideóban?

  1. A karakterszámok: mi jellemző rám, milyen vagyok, miért ilyen vagyok, és mi az, ami miatt kiesek a nyugalmamból. Kiderül, milyen alapszámokba születtünk, és azonosíthatjuk saját működésünket, hajtóerőnket, céljainkat, munkaterületünket, párkapcsolati működésünket, másokkal való viszonyainkat, pénzügyi helyzetünket, mintáinkat, programjainkat. Így nem fogunk már a bennünk lévő programokra haragudni, és erőszakkal felülírni, mert a kurzus során rájövünk, hogy bizony nem véletlenül kaptunk bizonyos hiedelmeket és programokat. Ezek nem véletlenek, hanem meg és-felismerésre várnak, majd elfogadásra, végül pedig a békés szemlélésére a saját világunknak, amihez elképesztően pontos mankót ad a számmisztika.
  2. A sorsszámok: megtudhatjuk, mik a ránk bízott sorsfeladatok és hogyan, milyen úton jutunk el sorsunk „jó” megéléséhez. A legcsodálatosabb, amikor a kurzus végén sok hallható így köszön el: „De hát én a sorsomat élem, anélkül, hogy ismertem volna a számmisztikát…” Ez a nagy csoda, hogy a lélek pontosan tudja, mi a vállalása és egyetlen percre sem tértünk el vállalásunktól, viszont most ezt egy rendszer vissza is igazolja.
  3. A mátrix: kilenc életterületen tanuljuk meg, ki hogyan működik, mik az erősségei, gyengeségei, lehetőségei. Vagyis miben vagyunk jók és miben gyengék. Mi fontos nekünk és mi kevésbé. A mátrix rendszerének elsajátítása után a hallgató képes lesz bárkinek a mátrixába belenézni, és könnyedén láthatja, kivel van dolga. A kilenc életterület: az egó, a párkapcsolat, a szerelem, a kommunikáció, a munka, a gyermekáldás, a család, az önfejlődés, az egészség – betegség analógiák, a pénzügyi helyzet és a spirituális képességek.
  4. A piramis: kilenc évente változunk. Mindenkinek új ciklusa indul, ami új szereplőket, új terveket, új helyzeteket, akár teljesen új munkát vagy lakóhelyet is jelenthet. Mélyebben értelmezve új tudatszintre kerülünk. De hova és miért, és főleg mikor? Ezek a leggyakoribb kérdések a hallgatóktól. Ez pontosan kiszámolható és feltárható a számpiramis segítségével, amit sok példán keresztül mutatok be az oktatócsomagban, így könnyedén fel tudunk készülni az új ciklusainkra és nem ér minket váratlanul a változás.
  5. A személyes évek: Nemcsak 9 évente kerülünk egy új ciklusba, ami nagy horderejű változással jár rendszerint, hanem évente, a születésnapunkon is új mezőbe-energiába kerül az életünk. Minden évnek megvannak a saját témái, ami ha ismerjük, ha nem ismerjük a személyes éveinket jelölő számainkat, akkor is bekövetkeznek. Ám ha ismerjük, a rákészülés és az elfogadása az eseményeknek könnyebb lesz.
  6. A kapcsolati dinamika: Az oktatócsomag egyik legizgalmasabb része, amikor a hallható megtanulja kiszámolni önmaga és egy másik ember összeférhetőségét. Két számképlet valójában két ember kódja. Ha ebből a kódból valaki tud olvasni, azonnal láthatja, kivel van dolga, kivel mi a dolga, mire számíthat, mi várható két ember között, milyen érzelmi vagy szellemi alapja van egy kapcsolódásnak. Egyáltalán van –e valami feladat a másikkal? Ha valaki megismeri a kapcsolati számmisztikát, soha többet nem erőltet olyat, ami nincs a számokban, ellenben, ami ott van, azt örömmel és türelmesen kivárja, már ha meg van írva a NAGY TERVBEN!
  7. Szellemi törvények és egyensúlyba hozó technikák: az oktatócsomag által minden ember egy „számsorral azonosíthatja” magát, amihez sok-sok technikát, módszert és tanítót javaslok majd, így ki-ki könnyedén rátalálhat azokra az előadókra, írókra, tanítókra és módszerekre, ami az ő személyiségéhez passzol, így egyszerűbb lesz az önfejődés, a szellemi út vagy az egyensúlyba kerülés,  ha olyan módszereket és tanításokat használunk, ami valójában a miénk.
  8. ….és még sok más, ami a „ A  TIZENEGY TITOK-Sorsiránytű ” és a „Tudod, mi a sorsod? „című könyveimben van.

A 17 részes oktatócsomag csak egyben vásárolható meg, hiszen az elemek egymásra épülnek, és egyetlen rész sem hagyható ki a teljes rendszer megértéséhez és felelős használatához.

 Szeretettel várlak egy különleges utazásra…:

Viszlay Anita

Viszlay Anita: Pythagoras numerológája 17 részes oktató-videó
megvásárlása és használatának feltételei:

A 17 részes oktató-videó megvásárlása a rendelés leadását és az oktatócsomag árának utalását jelenti, amiről a vásárló számlát kap és a terméket. A termék egy e-mail-ben történő jelszó küldését jelenti a vásárló részére, amivel hozzáférést kap a videók lejátszásához. Ez az e-mail a SPAM könyvtárba is kerülhet, ezért kérem, ott is nézze meg.

A kapott kódsort (jelszó) ki kell másolni, és bemásolni a jelszót kérő oldalon. A videók megnézésére tesztelt és ajánlott internetes böngészők: Microsoft Edge és Google Chrome aktuálisan frissített verziói.

A videó-csomag Viszlay Anita saját szellemi terméke, ami a szerzői jog védelme alatt áll, így a videók nem rögzíthetőek, nem tölthetők le, nem sokszorosíthatók, nem másolhatók, nem lehet továbbküldeni, internetes vagy bármilyen más mediális csatornán nem lehet megosztani vagy közölni sem részben, sem egészben. A szerző beleegyezése nélkül a videók nem használhatók előadásokon, oktatási vagy ismeretterjesztési céllal, valamint írásos vagy hanganyag formában sem közölhetőek.

A vásárló kizárólagos jelszófelhasználást kap, így a jelszót továbbadni, megosztani, nyilvánossá tenni, mások számára a jelszó által belépést biztosítani a videókhoz szerzői jogot sért, így jogi következményekkel jár.